دسر كنافه

مجله گردشگري تاپ تراول

جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

دسر كنافه

دسر كنافه نوعي شيريني است كه در زبان تركي “ كونفه ” و در زبان عربي همان ” كنافه” ناميده مي‌شود. اين دسر خوشمزه متعلق به كشور‌هاي منطقه خاورميانه است و شباهت زيادي به دسر كاداييف دارد. مواد اصلي كنافه رشته‌هاي كاداييف است كه داخل آن پنير چرب مثل پنير شير بز يا كاشار كه يك پنير تركيه‌اي است، مي‌ريزند و معمولاً آن را با پسته يا گردو سرو مي‌كنند.  شربتي كه براي كونفه استفاده مي‌شود از همان نوعي است كه براي باقلواي تركي به‌كار مي‌رود.

طرز تهيه كنوفه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.