نان بقسمات

مجله گردشگري تاپ تراول

جمعه ۱۴ اردیبهشت ۰۳

نان بقسمات

نان بقسمات يا بغسمات كه به نان سمناني نيز شهرت دارد يكي از نان هاي سنتي و سوغات سمنان مي باشيد كه بسيار معروف مي باشد. براي تهيه ي اين نان، خميري با  آرد، مايه نخود و شكر تهيه مي كنند و سپس آن را به چونه هاي كوچك تبديل مي سازند. براي پخت، چونه ها را باز نمي كنند و آنها را در كوره ي مخصوصي به نام داش قرار مي دهند. اين نان در صبح ها و به هنگام صرف صبحانه، مصرف بيشتري دارد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.