سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۰۳

برياني اصفهان ، يكي از معروفترين غذاهاي اصفهان

برياني (بريوني) يكي از معروف ترين و پرطرفدارترين غذاهاي شهر اصفهان است كه به دليل طعم خوب آن در سراسر كشور فراگير شده است. بهترين نوع برياني با گوشت گوسفندي تهيه مي شود كه طعم بسيار خوبي دارد البته امروزه برياني را با گوشت مرغ هم طبخ مي كنند. اگر علاقه مند به غذايي خوشمزه، مقوي، پرخاصيت، لذيذ هستيد فقط كافيست يكبار برياني را امتحان كنيد. برياني غذايي است كه مي تواند به عنوان غذايي كامل براي نوجوانان, جوانان و همه باشد. در ادامه همراه تاپ توريست باشيد تا با طرز تهيه برياني اصفهان بيشتر آشنا شويد.برياني اصفهان

مواد لازم 

  • گوشت سر دست و دنده 1 كيلوگرم
  • جگر سفيد 200 گرم
  • پياز درشت 1 عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • دارچين به مقدار لازم
  • نعناع خشك شده مقداري
  • نمك ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • خلال بادام مقداري براي تزيين

طرز تهيه برياني اصفهان

۱ – گوشت گوسفند ، دنبه ، ۱ عدد پياز ، چند قاشق روغن مايع و ۴ ليوان آب را داخل قابلمه اي بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا گوشت بپزد و نرم شود ( پس از پخت مقداري آب گوشت ته قابلمه باقي بماند ).

 ۲ – جگر سفيد را خرد كنيد و با ۲ ليوان آب ، ۱ پياز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداري نمك و فلفل داخل قابلمه اي بريزيد و با حرارت متوسط بپزيد ، پس از اينكه پخت و آب آن تمام شد كمي تفت دهيد سپس چرخ كنيد و كنار بگذاريد.

 ۳ – مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نيز پس از پخت چرخ كنيد سپس با زعفران دم كرده ، مقداري نعناي خشك ، نمك و فلفل سياه مخلوط و بار ديگر چرخ نماييد.

۴ – مايه برياني را با دست به شكل همبرگر شكل دهيد و روي آن مقداري پودر دارچين ، خلال پسته يا بادام بگذاريد و داخل قابلمه اي كه چرب كرده ايد قرار دهيد تا كباب شود سپس برگردانيد تا طرف ديگر نيز برشته و كبابي شود.

۵ – مقداري آب گوشت را روي نان بپاشيد و برياني را روي نان قرار دهيد و با جگر سفيد چرخ شده ، گردوي خرد شده ، جعفري و … تزيين و سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.